«Зірка якості» — наша!

   ТМ BauGut здобула перемогу в загальнонаціональному рейтингу

     Друзі, не можемо не поділитися з вами радісною новиною! ТМ BauGut було визнано найкращою у своїй галузі, а саме — торговій марці присвоєно почесне звання «Краще підприємство України», а продукції — надано знак «Зірка якості», а тим самим і право на використання графічного зображення «Зірка якості» для маркування товарів та послуг.

     Національний рейтинг якості товарів та послуг «Зірка якості» — це щорічний конкурс, який полягає в незалежній комплексній програмі ранжування підприємств України на підставі даних Державних статистичних організацій та фінансово-економічних показників. Це дає можливість підбити результати, визначити переможців за максимально прозорою і об’єктивною процедурою, виключаючи будь-який вплив зацікавлених сторін. Проводиться захід із метою визначення та популяризації справжніх лідерів у сфері виробництва високоякісних вітчизняних товарів та послуг на території України, а також сприяння загальному визнанню підприємств. Завдяки цьому рейтингу населення України дізнається про надійних і сумлінних виробників товарів та послуг, яким можна безперечно довіряти. Право маркування отримують компанії, які за висновками загальнонаціонального рейтингу зайняли лідируючі місця за економічними показниками. Це свідчить про надійність і фінансову стабільність компанії. Лозунг «Зірки якості» — «Кращі мають бути поміченими!»
     ТМ BauGut об’єднує групу підприємств європейського регіону і спеціалізується на виробництві будівельної хімії та сухих будівельних сумішей. Завдяки постійній роботі над новими продуктами впроваджує нові стандарти в технології будівництва, якості та використанні будівельних матеріалів. ТМ BauGut концентрує діяльність на виробництві як окремих продуктів, так і комплексних рішень. Продукти та послуги ТМ BauGut орієнтовані на реальну купівельну спроможність клієнтів, забезпечуючи високий рівень задоволеності результатом. Завдяки високій якості продукції та багаторічній відпрацьованій технології клієнт завжди отримує професійний результат із високими експлуатаційними характеристиками. В асортименті: сипкі матеріали, пінопласт, підвісні системи, герметики, ґрунтовки, гідроізоляція, допоміжні елементи для укладання плитки.

     Перемога ТМ BauGut у конкурсі — це результат багаторічної кропіткої роботи команди професіоналів, які надзвичайно пишаються успіхом нелегкої, але улюбленої справи.
     До Організаційного комітету увійшли дві організації — Комітет з економічного розвитку та Колегія з’їздів, що займаються бізнес-дослідженнями в суспільних інтересах.

   ТМ BauGut як переможцю оргкомітетом було вручено дипломи, а також право маркування продукції знаком «Зірка якості», який допоможе обирати покупцям найбільш якісну та надійну продукцію.

     Команда ТМ BauGut щиро дякує за унікальну можливість бути кращими серед кращих. Це велика честь, проте водночас і неабияка відповідальність, адже почесні звання та нагорода зобов’язують «тримати планку» та рухатися угору — до нових Зірок! Водночас це й мотивує, адже результати роботи були помічені та відзначені на найвищому рівні! Колектив ТМ BauGut також щиро вдячний своїм покупцям і партнерам за надійну співпрацю та чудовий результат! Сподіваємось, що ця перемога не остання, адже маємо ще безліч грандіозних планів та задумів у майбутньому!