BauGut вітає з Днем будівельника!

 

ТМ BauGut заснувала щорічну премію до Дня будівельника

У другу неділю серпня українські будівельники святкують своє професійне свято. ТМ BauGut — виробник будівельних матеріалів, сухих будівельних сумішей та будівельної хімії, щоб по-особливому привітати своїх клієнтів із цим святом, заснувала щорічну премію «Будівельник року».
Цією премією торгова марка нагороджуватиме тих, хто протягом року мав найбільшу кількість чеків із продукцією ТМ BauGut. Тобто цього року буде враховуватися період з 11 серпня 2018 до 11 серпня 2019 (включно). Визначення переможця відбуватиметься так: серед усіх покупців мережі ТЦ «Епіцентр», які є учасниками програми лояльності «Вигода», тобто користуються карткою «Вигода», визначиться той, хто зробив протягом року (за період з 12.08.2018 до 12.08.2019) найбільшу кількість покупок товарів ТМ BauGut.

Окрім звання «Будівельник року» за версією BauGut, пам’ятної статуетки та диплома, переможець отримає цінний дарунок – сертифікат на покупку товарів у мережі «Епіцентр» на суму 20 000 грн.

Також у рамках привітання з Днем будівельника торгова марка оголосила номінацію «Красава будівельної справи». Її отримає той, хто протягом року зробив покупку продукції ТМ BauGut на найбільшу суму одним чеком. І хоч номінація звучить жартівливо, але приз – абсолютно серйозний. Переможець у цій номінації отримає сертифікат на покупку товарів у мережі «Епіцентр» на суму 10 000 грн.

Переможців буде нагороджено 12 серпня, на наступний день після свята.

Отже, ті, хто часто купував продукцію протягом року, ще мають тиждень, аби збільшити свої шанси на перемогу. Також можливістю ще встигнуть скористатися ті, хто планував велику покупку, але все ніяк не знаходив часу на візит до магазину.
Премія оголошена щорічною, тобто наступного року до Дня будівельника торгова марка проведе аналогічне нагородження. Тому в усіх будівельників є шанс отримати винагороду і звання кращого будівельника якщо не цього року, то наступного.

У цьогорічному привітанні з Днем будівельника ТМ BauGut не обмежилась лише двома великими призами. Так, 11 серпня, в неділю, в мережі ТЦ «Епіцентр» всі власники картки «Вигода», які придбають продукцію бренду на суму від 500 грн, гарантовано отримають на картку кешбек 100 грн. Ними можна буде розрахуватися в магазинах «Епіцентр». А в «Новій Лінії» та інтернет-магазині 27.ua діятиме схожа механіка з моментальним дарунком 100 грн на касі на наступні покупки. ТМ BauGut не обмежилась лише 2 днями святкування, тому з 9 серпня до 8 вересня така сама акція з можливістю отримати 100 грн на касі на наступні покупки при розрахунку за товари BauGut діятиме на умовах лотереї. Тобто покупці, які придбають продукцію на суму від 500 грн, матимуть можливість отримати кешбек на карту. І чи отримають вони її, ввічливий продавець на касі скаже разом із привітанням із професійним святом.

«Ми впевнені, що будівельник – це не лише той, хто отримав диплом у будівельному вузі. Будівельник BauGut – це людина, яка власноруч створює затишок і комфорт в оселі, це людина праці, це чарівник, який перетворює гори будматеріалів та інструментів на житло, зручне і красиве, що служить десятиліттями і навіть століттями. Будівельник, так само як вчитель і лікар, – це професія, без якої людство не може існувати. Адже кожного дня ми повертаємось у дім, який побудовано саме будівельником.

Команда BauGut щиро вітає усіх з Днем будівельника та бажає наснаги, здоров’я, хай задумане завжди вдається!»

     

Умови акції «Будівельник року-2019» від ТМ BauGut

1. Купуй будь-які товари ТМ BauGut у мережі ТЦ «Епіцентр» з 9.08.2019 до 8.09.2019 (включно) на суму від 500 грн та отримай можливість одержати кешбек у розмірі 100 грн на картку «Вигода» на наступну покупку будь-яких товарів у мережі ТЦ «Епіцентр», «Нова Лінія» або в інтернет-гіпермаркеті 27.ua, відповідно. (Акція діє в ТЦ «Нова Лінія», «Епіцентр», 27.ua)
2. У День будівельника 11.08.2019 купуй будь-які товари ТМ BauGut у мережі ТЦ «Епіцентр» та ГАРАНТОВАНО отримай за чек від 500 грн покупки ТМ BauGut кешбек у розмірі 100 грн у дарунок на картку «Вигода» на наступну покупку будь-яких товарів у мережі ТЦ «Епіцентр», «Нова Лінія» або 27.ua, відповідно. (Акція діє в ТЦ «Нова Лінія», «Епіцентр», 27.ua)
3. 12 серпня 2019 р. до Дня будівельника за результатами підсумків за програмою лояльності «Вигода» серед учасників програми «Вигода» відбудеться визначення переможця, який отримає почесне звання «Будівельник року-2019» від ТМ BauGut та нагороду – сертифікат на покупку товарів у мережі ТЦ «Епіцентр» на суму 20 000 грн у дарунок, фірмову статуетку «Будівельник року-2019» від ТМ BauGut. Обрання переможця відбувається наступним чином: серед усіх покупців мережі ТЦ «Епіцентр», які є учасниками програми лояльності «Вигода», обирається один, який зробив протягом року (у період з 11.08.2018 до 11.08.2019) найбільшу кількість покупок (найбільша кількість чеків) товарів ТМ BauGut. (Акція діє виключно в ТЦ «Епіцентр».)
4. 12 серпня 2019 р. до Дня будівельника за результатами підсумків за програмою лояльності «Вигода» серед учасників програми «Вигода» відбудеться визначення переможця, який отримає почесне звання «Красава будівельної справи» від ТМ BauGut та нагороду – сертифікат на покупку товарів у мережі ТЦ «Епіцентр» на суму 10 000 грн у дарунок, фірмову відзнаку «Красава будівельної справи» від ТМ BauGut. Обрання переможця відбувається наступним чином: серед усіх покупців мережі «Епіцентр», які є учасниками програми лояльності «Вигода», обирається один, який зробив протягом року (у період з 12.08.2018 до 12.08.2019) покупку товарів ТМ BauGut на найбільшу суму в одному розрахунковому документі. (Акція діє виключно в ТЦ «Епіцентр».)
5. Подробиці акції: epicentrk.ua, baugut.ua, nl.ua, 27.ua.
6. Акція «Будівельник року-2019» діє з 9.08.2019 до 8.09.2019 (включно) в мережі ТЦ «Епіцентр», «Нова Лінія», інтернет-гіпермаркеті 27.ua